irva Kaderelanur Ek gıdaya başladığı zamandan beri veririm kefir.Şuan 2.5 yaşında kefir ve ayran hastası oğlum.Yoğurdu bıraktı bir süredir.
ozomom Kaderelanur her hafta 2 gün veriyorum bayıla bayıla içiyor benim ki, 14 aylık 8 aylıktan beri veriyorum
Minel-inannesi Kaderelanur altinkilic cok iyi. imkaniniz varsa aktarda mayasini satiyolar evde kendinizde mayalayabilirsiniz. Bende denemelik tadimlik bi küçük sise aldim baya sevdi benim kizda
Kaderelanur irva bende hep niyetlendim vermeye yok marketten alıyorsunuz verme vs dediler bu aralar rahatsız hiçbir şey yemiyor belki onu yer diye vermek istiyorum
Adaoykum irva hangi marka Kefir kullanıyorsunuz benim bebeğimde rahatsız yoğurt falan yasak Kefir dedi doktor ama güvenip alamadım
Dogacelik Kaderelanur evet cok faydali verebilirsiniz. Fakat meyveli olanlardan almayin onlarda ekstra tatlandirici ve seker oluyor. Sade olanlardan alip verebilirsiniz.
Dogacelik Kaderelanur meyveli yapacagim zaman sade icine muz cilek atip blenderdan geciyorum. Bir dahakine oyle yaparsiniz bir kereden bisey olmaz 😊