angelicaa Selamlar. Oğlum 10.5 aylık, ben diyeti tamamen sonlandırdım oğluma da 1 haftadır yoğurtlu pancake yedirdim. Herhangi bir belirti olmadı. Sonrasında diyeti açmaya hangi ürün ile devam ettiniz?
Sevilayatlas angelicaa siz ey ve yumurta da kesmiş miydiniz oğlum 4 aylık bir buçuk aydır diyet yapıyorum ama düzelmedi hala
Mrymmdfnmm angelicaa 1.5 aydır yapıyoruz katı diyet ama kakada halen kan var tam olarak ne zaman geçer bu
arassmomss angelicaa Aynı şekildeyiz biz de. Terayagli bisküvi 3 gün ardından yayla çorbası sonra direkt yoğurt deneyebilirsiniz 👍
AA201207 angelicaa sütlü kek,peynirli poğaça,yoğurt çorbası,peynir,süt şeklinde ilerlemiştik biz yoğurtlu pankekle başlanınca nasıl ilerler bilemedim doktorunuz mu söyledi yoğurtlu pankekle başlamanızı
Mrymmdfnmm Sevilayatlas Merhaba, benim kızımda 5.ayına girdi 1.5 aydır diyet yapıyorum süt ürünleri kırmızı et, tavuk yumurta yemiyorum ama halen kakada kan var bizdede.
angelicaa Sevilayatlas Sevilayatlas sadece süt ürünlerini mi kestiniz? Et ve yumurta ile de deneyin isterseniz. Ben sadece süt ürünleri tüketmedim
angelicaa Mrymmdfnmm benim bebeğimde kan olmadı hiç şükür, mukusluydu sadece. 1.5-2 ay sonunda geçmişti. Doktorunuza danışın isterseniz belli bir süre geçmiş çünkü
angelicaa AA201207 fırınlanmış süt demişti doktor fakat ben süt yerine yoğurt kullandım. Kek kıvamında az miktarda olunca fırın yerine ocakta pancake yaptım. Poğaça ya da yoğurt çorbası ile devam edeyim o zaman teşekkür ederim
OnderArasinAnnesi angelicaa canım ben kendimvtamamen diyet açtıktan sonra bebeğime hastanede yedirdi doktor. İlk önce 1 cay kaşıği 15 dakika sonra 2 çay kaşığı 15dk sonra 3 15 dakka sonra 4 çay kaşığı toplam 10 çay kaşığı sonra tepki vermezse sorun yok ama sürekli cildini kontrol et yanımızdaki bebeğin kızardı hemen alerji şurubu verdiler mesela sorun olmaz inşallah