Pretttmom Bebeğim sanırım kabız oldu. Zeytin yağı ve kayısı suyu vermeyi denedim almak istemedi. Bi yandan emiyor. Öğlene de patates kabak be havuçta oluşan bi sebze çorbası verecektim vermesem mi ? Nasıl çözüm bulabilirim nasıl rahatlatabilirim anneler🤦🏻♀️🌸
Verahu Pretttmom emzirmeye devam et kabız yapan besine ara ver ve sakın zeytin yağını tek başına içirme çünkü yemek borusunu tahriş eder
selmapinar Pretttmom tahıllı kaşık mamasıda verebilirsiniz aklınızda olsun ben kullanıyorum çok iyi geliyor bağırsaklara 7 tahıllı elmalı var aptamilde ondan veriyorum ben arada.
Lilan Pretttmom bnce kabak püresi verin içine azıcık zeytinyağı ekleyin. Bağırsaklarını çalıştırır.havuc kabız yapar daha kötü olur 🤷
aysenur06 tek tek az denemeler yapman lazım ki kabız olmasın , aptamil kaşık mamaları ile başlamıştım ben tahıl olduğu için kabızlık yaşamadım
Pretttmom Verahu veremedim şahsen ben içemem tek ona da vermek istemedim kızara kızara çıkardı kayısı suyu iyi geldi sanırım masaj yapmıştım bide zeytin yağı ile