Ebrubal 3 aylık bebeğim var 5 gün kaka yapmıyo ikidir bu şekilde devam ediyo ve doktor fitil verdi bu fitili zeytinyağıyla koymaya çalışıyorm ama hemen geri çıkartıyo ve çok ağlıyo napmalıyım nasıl yerleşriticm fitili bi fikir verin 😭
NaimeYilmaz Ebrubal Ortadan ikiye kesiyorsunuz değil mi? 1 dk çıkmaması için elinizi çekmeyin oradan.
Lilan Ebrubal ortadan ikiye bölün daha ince olsun fitil. Bide parmağınızla tutun ,bacaklarinida kapatın 1 dklık. İnşallah olur. Tüm fitili sokarsaniz canı yanabilir
Rabiaucler Ebrubal canım ben onu 4 e falan bölüyordum parmağımla iyice ittiriyorum bide bacaklarını kapat çıkartmasın biraz dursun. Ama ben fitile alıştırmamak için hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyordum belli bi süre sonra kendi yapmaya başladı bizde çok çektik kabızlıktan
28112019 Ebrubal fitili ortadan kesip verebilirsinz birde mama kullanyosanz mamanin içine bir çay kaşığı zeytin yağı koybilrsnz doktorumuz öyle söylemişti oğlum da 4 aydan sonra geç yapmaya başlamışti çok zorlanıyor du ben öyle yaptın zeytin yağı popsuna da sürüyordum
Rabiaucler Ebrubal 2 aylıkken vermeye başladım hergün korkma rahatlatıyor bebeği bende korktum vermemiştim başta
Ebrubal 28112019 bnmki sadece anne sütü ile besleniyo hergün poposuna zeytinyağı sürüyorum zaten ama işte
Yusufcuk01 Ebrubal canim benim kızım da makat çatlağı var. Kabız değil ama kendi tutuyor. Kakası nasıl bebeğinin. Yani tutuyir dae olabilir. Belki makatinda çatlak vardır. Bakıldı mı. Bir de 40 i çıktığından beri doktorum günde bir çay kaşığı zeytinyağı verebileceğimi söyledi.