Mkayaer Karsli 20 kilo aldım. 50yle hamile kaldım 70le doğum yaptım eve geldiğimde 58 kiloydum geri kalanda kendiliğinden 1 ay içinde gitti . Keşke kalsaydı 3 5 kilo 😂
Yagmur98 Karsli 52 yle hamile kaldim 74 le dogurdum eve geldigimde 65 kiloydum 3 ay oldu suan 60 kiloyum keske 65de kalsaydim
burcukky Mkayaer Aynı kilolarla hamile kalmışız ben de 20 kilo aldım 70le gittim doğuma. 1. Ay 10 kilo verdim 8 aydır 1 gr veremedim . Nasıl kendiliğinden gider kilolar hiç aklım almıyor benim.herkesin bünyesi süper hızlı çalışıyor da bir benimki mi yavaş😁
Mkayaer Gyed sezeryanda öyle bi sıkıntı car maalesef ben normal doğum yapmıştım. Ama evde basit spor hareketleri yaparak halledebilirsiniz bence 😊
Gyed Mkayaer zaten bebegim sağ olsun baya huysuz bir bebek bırak sporu hiç oturamıyorum vc bile koştura koştura gidiyorum 6 aylık kızım hep kucakta geziyor spor hak getire emdiği için çabuk acıkıyorum
nepenthe 43 kilo ile hamile kaldım 67 kilo oldum😀4 ay oldu doğum yapalı şu an 53 kiloyum daha da vermek istemiyorum , emzirmek dışında artı bir şey yapmadım.Ama tabi bu kadar hızlı vermek vücudumu biraz hirpaladi çatlaklar falan bilmiyorum ne yapıcam
Mkayaer burcukky keşke benim de biraz kalsaydı boşver ne dert ediyorsun etli butlu olmak daha güzel 😂