Cicegimbalim 55 günlüğüz oğlum çok terliyor ben de Aynı şekilde çok fazla terliyorum hamileliğimde başladı bendeki durum geçmedi hala sizde de var mı ???
Srpp Cicegimbalim 11aylığız, doğduğundan beri emerken ve uyurken çok terliyor. Doktorumuz normal oldugunu söylüyor.
Baharkpc Biz 5 ayligiz ama dogdugu gunden beri hem emzirirken hem uyurken cok terliyor.Malesef bir çozumunu bulamadim.
Cicegimbalim Srpp inşaallah normaldir yaaa kötü bşy olmasın da ama herkeste varmış bu durum maalesef 🤦🏻♀️
Kiwi Cicegimbalim Cicegimbalim Bende hamileyken terlemeye başladım şuan oğlum 3 ay 25 günlük ben halen terliyorum ateş basıyor sanki bir anda nedenide halen regl olmadıgımızdan dolayı sanırım yada hormonlar. Oğlumda maalesef emerken ve uyurken kafası çok terliyor nezaman geçer bilmiyorum
Mkayaer D vitamini eksikliğinde terleme görülürmüş ama doktora gidenlerde olmuş öyle bişey olsa doktor söylerdi sanırım istersen onu bi araştır 😊
Cicegimbalim Mkayaer değerlerimiz normaldi ama ben hamileliğimden beri çok terliyorum hala devam da ediyor oğlum da çok terliyor 😕