Ahilal Bebeğim 4 aylik ve çok kötü öksürüyor ne yapmam lazım kaç gündür hastane hastane gezmekten yoruldum yeni sünnet oldu
Berilsmom13 Ahilal nebülizatörle izotonik verebilirsiniz yumuşatsın boğazlarını. Benim kızımda öksürüyor bugün doktora götürücez haftasonu diye götürmedik hava verdim gün içinde
mucizeminnosum Ahilal benim bebeğimde öksürüyodu doktora götürdük prospan şurup verdi çok şükür o toparladı bitkisel bi ilaçmış 5 gün kullan dedi öyle yaptım ben de
Blackeagle Ahilal göğsüne ve sırtına zeytinyağı ısıtıp sürün tenini yakmayacak şekilde sonra havlu ile kapatın ayaklarına da zeytinyağı içine 1 2 diş sarımsak rendesi yapıp sürün çorabı giydirip öyle yatırın şifa olsun
Berilsmom13 Ahilal daha iyi gibi ama gece uyumadı iki gecedir yani ben dişten olduğunuda düşünüyorum adlında akıntısının oda tetikliyor bence
mucizeminnosum Ahilal evet bitti şükür daha iyi korktum ciğerlere iner falan diye hemen götürdüm zaten yine önlem amaçlı bu hafta bi sırtını dinleticem Allah şifa versin inşallah bebeklerimize🙏🏻
Blackeagle Ahilal 1 yaş büyük olsaydı siyah turp bal derdim ama bal için küçük bide ayak altına vick süren var ama siz dener misiniz bilmiyorum alerjik bi bebekse denemeyin yinede