Cansuuummm Kızlar kaynanam kahvaltı da yumurta beyazı vermiş ben yaninda yoktum şuan agizinin üzeri kızardı böcek sokmuş gibi oldu ne yapmalıyım sağlık ocağına gitsem bişey yaparlar mi kendi kendine geçen bişey mi oğlum 9 aylık
SerpilG Cansuuummm başıma gelmedi bilmiyorum ama yumurtanın sarısı serbest beyazı yasak. Uyarın birdaha vermesin bari
Yusufcuk01 Cansuuummm canım çok bilgim yok bir iki saat gözlemle eğer başka bir şeyler farkedersen ya da daha da şişerse götür derim
Yusufcuk01 Cansuuummm anlamıyorum çocuklarımıza ne yedirecegimize bir zahmet biz karar verelim ne meraklılar var karışmaya. Allahtan benim kayınvalidem oyle bir kadın değil🙏 kucağına alırken bile soruyor kadın öyle kibar
kerem_imm Cansuuummm canım yumurta beyazından değil de domatesten öyle olmuştu oğlum. Dudağı ve çenesi kıpkırmızı olmuştu. O korkuyla hemen banyoya sokmuştum. Bi kaç saat sonra da kendiliğinden geçmişti
Mevamooms Cansuuummmaynısı benim kızımdada oldu doktor damla verdi ben bi kez kullandım ama geçti bi kaç güne