Milena17 Düz yatırma düz olmasın dediler sağ sol yatırdım bu sefer dediler ki yanlar çok basık düz olmuş. Peki sizce bunu diyen kim eşti ve görümce😂 ben de düzelir ilerde bebeklerin hep tuhaf vs fln dedim allah allah yaaa ama kafama takıldı tabi
Ftttmm Milena17 benim kızımda kendisi hep yan yatıyor genelde soluna yatıyor ben zorla sağına çeviriyorum. Sol tarafı saçı bile yapışmış iyice 😂 kafa yastıkları varya onlardan aldım oyun halısındayken ona yatırıyorum değişiklik olur mu bilmiyorum
ruveydaensar Milena17 benim kızım da hep sağa sola yatardı yumurta kafalım diye seviyordum 😅 9 aylık ama şimdiden hiç öyle bı şekil bozuklugu falan kalmadı . Çocuk döne döne yatıyor her tarafına zamanla da hepsi düzeliyor.2 yaşına kadar kafatasları gelisiyormus sanırım o yüzden şekil alıyor . Ama kendi kendine düzelmesi de ilk 6 ay diyorlar .
Lalekalbur20 Milena17 içiniz rahat etmez ise kafa yastıkları var bebişler için. Benim kızım da hep yan yatardı kafasının şekli uzundu ama sağa Sola sırt üstü yatırdım sırayla. Düzeldi çok şükür
silad70 Ben takılmıyorum böyle şeylere ya valla yastıkta yatıyorlar omuzlarından yukarı doğru 😂 kafası da ilerde düzelir