Pamukseker15 Oğlum 50 günlük her öğünde kaç cc süt emmesi gerekiyor? Bazen iki memeyi emiyor bazen tek memeyi emiyor. Tek memeden ortalama 90 cc süt çıkıyor. Bilen varsa cevaplayabilir mi
Pamukseker15 Neslihanyagmur 3-4-5 saat arası değişiyor uyanma durumuna göre bazen de yarım saatte bir emmek istiyor hiç uyumadığı günlerde
Pamukseker15 Alpbaby oğlum bazen çok uzun uyuyor bazen ben kaldırıyorum zorla ama az mı içiyor doyuyor mu bilmiyorum uyuyakalıyor tek memede bazen
Neslihanyagmur Pamukseker15 beni emmiyordu ilk zamanla 2 saat de bir mama veriyodum kalan bi saat de emiyordu beni bu düzenle gidiyoruz şimdi 3 aylık ama iki gündür emmiyor ve bağırıyor ağlıyor hiç yapmazdı böyle
Alpbaby Pamukseker15 doymayan bebek uykuya zor dalar ben uyandırmama en faxla 4 saat uyumasına izin veririm acıkınca uyanıyor zaten
Neslihanyagmur Pamukseker15 ilk doğduğunda kuvez de kaldı 4 gün mama verdiler anne göğsü biberon gibi değil ya 4 aya giricek atak getiriyormuş büyüme atağı o yuzden meme reddi yani bugün hemşiremiz öyle dedi
Pamukseker15 Alpbaby bazen 6 saat uyuyor bu yenidoğan için çok fazla. Bence benimki açlığının farkında değil