Melike1603 Bebeğinde hemanjiom lekesi olan var mı nasıl bir tedavi süreci yaşadınız yardımcı olabilir misiniz ?
Nickmickyokk Melike1603 bunu geçen Instagramda bir fenomenin bebeğinde görmüştüm kendiliğinden geçiyormuş galiba yanlış hatırlamıyorsam öyle demişlerdi😬
Olimbonii Melike1603 Oğlumun bacaginda var biraz küçülmeye basladi suan 7 bucuk aylik doktorumuz 2 yasina kadar genel olarak %90 gecmesini bekliyoruz dedi tamamen gecmesede en azindan küçülmesini bekliyoruz demisti ama bunun bir suru tedavisi var dedi baskı tedavisi ilac tedavisi filan eger gecmezse benim oglumun bacagindaki öyle aşırı büyük degil o yuzden hemen tedaviye başvurmadim 2 yaşına kadar beklicem gecmezse tedavi isticem
DesorLiviya Melike1603 kızımın kafasında bıngıldak üstünde var ultrason falan yapıldı sıkıntı yok gözlemleyecez dedi doktor kızım 6 aylık olunca Hematoloji ye yönlendirdi Hematoloji doktoru da damla yazdı sabah akşam 4 damla dedi ve 2 ay sonra konturole çağırdı
Melike1603 Nickmickyokk Evet bende çok araştırmıştım fakat insan yine de huzursuz oluyor bebeğimin sırtında var ara sıra kendini baya belli eder derecede şişiyor
Nickmickyokk Melike1603 oğlunun yüzünde vardı o leke ve büyük gösteriyordu Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻
Esrareyhan Kızımın kolunda ve göz kapağının üzerinde var.Doğumdan sonra ultrasona yönlendirdiler karaciğere ve kafasına bakmışlar bir sorun çıkmamıştı .Şu an 10 ay 15 günlük hiçbir tedavi uygulanmıyor herhangibir büyüme ya da küçülme de söz konusu değil
Cinarimmm Merhaba sevgili anne cok telaslanmis cok korkmustum oglumun elinin ustunde nazar boncugu gbi cilek lekesi gbi suan 8 ayliknyarisi gittinbile bosuna kaygilanmisim