fa_sena_y sonsuz17 bunların küçük boyları da var kızıma 6 ay kınası yaptı. geçen hafta bazılarını küçük aldım fiyat farkı da oluyor küçük şişereceklerinizi direkt küçük alın
sonsuz17 fa_sena_y Ben de mi öyle yapsam küçük balon var mı bilmiyorum sormadım Sadece 2 TL dedi Öyle de güzel olur aslında Kızımın elbisesi pembe bir de üstüne papatya desenleri var Hangi renk balon alsam
sonsuz17 fa_sena_y ya Gerçekten mi Çok teşekkürler Ben de zaten 30 tane almayı düşünüyordum ama burada yapanlar 60-70 tane kullanmış hep o yüzden kararsız kaldım
Mirayfiliz Alışveriş sitesine yüklediğim fotoyu buldum sizin için 😄 30 tane balon vardı bizim konseptte.
sonsuz17 Mirayfiliz ay çok teşekkürler Çok güzel olmuş Siz büyük şişirmişsiniz ya daha çok Durmuş ben de mi böyle yapsam Bayağı büyük de olmuş zincir
Zeynep1903 Canım bunları ben toplu aldım ayrı ayrı degil siteye baktım senin için ama bulamadım orda yazıyordu ne kadar oldugu içinde
sonsuz17 Zeynep1903 Çok sağ ol ya Düşünmen yeter teşekkürler Ben de 30 tane almayı düşünüyorum 10 ar 3 tane renk seçeceğim