Defnekokulu Kızlar mutfağımda olan perdem aşırı derecede duman is kokuyor söküp temizlemek kızımla çok zor iş sökmeden nasıl bu kokuyu gecirebilirim? Bilen bir yorum yapsın lütfen 🙏🏼
hayalperest__ Defnekokulu fazla açmadan yap . yağ sökücü sık sıcak suyu tut hepsi aşagı iniyor geçen öyle yıkadım bembeyaz oldu benim de banyom küçük
Defnekokulu Sahrabalam balkonum çok küçük banyom çok küçük yıkayım desem acayip zorlanıyorum belki bir yöntemi vardır diye sorayım dedimdi🥺😞
simiyyy Geçmez yıkamadan o ya perde yıkamacıya vereceksin ya eve yardımcı kadın çağıracaksın müsait balkon varsa foşur foşur yıkatacaksın ben balkonda yıkamıştım geçen yaz
Att-anneee Defnekokulu Evet yıkıyolar bende halı yıkamacıya yıkatmıştım kara kara lekeler olmuştu perdelerimde şimdi bembeyaz hiç uğraşma evde yıkamayla brn bi kere kalkıştım banyom küçük az kaldı cinnet geçiriyodum😂😂😂 temizlenmemesi de cabası oldu😂
Defnekokulu simiyyy ilk defa duydum perdecinin ayrı olduğunu araştırayım halı yıkamacım storu yikamiyoruz derse
Defnekokulu hayalperest__ 2 sene önce öyle yıkayayım demiştim rezil etmiştim perdeyi de kendimi de ondan hiç sökmeden ya da banyoda olmadan halletmem gerekiyor duşakabin o kadar küçük ki 1 insan ancak sığıyor
Defnekokulu Att-anneee onu bir kere yaptım tövbe ettim banyoda hele duşakabin de yıkamaya ya ben zor sığıyorum kocaman perdeyi yıkarken kendim de yikandim resmen🤦🏼♀️ halı yikamacimi arayıp sorayım bi yarın mutfağa girilmiyor kokudan
Att-anneee Defnekokulu 😂 aynen bende öyle olmuştu canım benim perdelerimde leş gibi sigara dumanı olmuştu ama güzel yıkıyolar ve bütün halı yıkamalar yıkıyo diye biliyorum
Defnekokulu Att-anneee eğer öyleyse mükemmel birşey ya hemen veririm yemin ederim o kokuyu cekmektense 🥲