Elvn94 Kizlar kizim suan 5 ay 18 gunluk baska sehrdeyim ailemden uzaktaym burda bana yardm edeblucek kimse yok 6 aylik olunca kizima yurutec almayi dusunyrm hangi marka alayim kucaktan inmiyor birda bebeyatmaz gercekten ise yariyor mu almali miyim
SelimliAnne Elvn94 bebeyatmazda asla oturmak istemedi oğlum, kime sorsan aynı şeyi söylüyor para tuzağı boşverin almayın.
Elvn94 Sudeee canm e bebekte baktm otrma yeri cok sert bebegimn bacaklari acir dye dusundm bazi yuruteclerde otrma yeri sunge daha rahat onun icin sordm
SerpilG Aselim38 ben bebeyatmaz aldım. Süpürge yaparken falan baya işime yaradı birde hiç devrilmedi oturmayı öğrenirken. 8,5 aylık oldu yürüteç anca alıcam. Kış yerler soğuk sürünmesin yerde diye
Aysktr Aselim38 Satmayı düsünmüyorum ama bebeyatmazın orijinal sertifikalı ürünü sayfasında makul bir fiyata satılıyor oradan da dilediğiniz gibi seçip alabilirsiniz çok pahalı değil
Elvn94 Oykulum valla canm surekli kucakta 1 dakka bile inmyo kmsemde yok cok yoruluyom saatlerce degl ama ynede dinlenmek icin en azndan gervektn artk kollarm dayanmyo
Sudeee Hiç durmayan bir bebekti koydum yürüteçe işlerimi yemeklerimi herşeyimi yaptım ben çok memnun kaldım oğlumda bisey olmadı 2tane yürütesiniz var