Bebegimlemutluyum3 Bebislerinize yürüteç kullandinizmi? Kaç ayda almak gerekiyor kullandiysaniz ben kararsızım yürüteç konusunda ya
Minel-inannesi Bebegimlemutluyum3 kizim 7aylik asagi yukari 15gundur kullaniyoz . Para verip almadim arkadasimdan getirdim icinde durdugu maksimum 10dakka sonrasinda hemen pacama yapisiyo al beni diye elleri kaldiriyo😃 evde yayinti benim icin acikcasi ama her bebek bir degil imkaniniz varsa sevip sevmicegini denedikten sonra satin alin
OnderArasinAnnesi Bebegimlemutluyum3 ben kullandım desteksiz oturabiliyordu hemen hemen yada az destekli 6 ay civari olabilir. Sadece günde 15 dakika koydum ama.
elifdedim Bebegimlemutluyum3 benim bebeğim 7.ayda oturuyodu ama ben 9.ayda kullanmaya başladım çünkü ona binmesee ne iş ne yemek yapabiliyodum tek başına çocuk bakmak zor hepimiz biliyoruz 14.aylıkkende yürümeye başladı bence geç değil yani bebek daha kendini tutamadan oturamadan çok erken koymadığınız sürece sakıncası yok başta sevmez anlayamaz belki ama mantığını anlayınca cirit atar evin içinde ☺️
Linaoykum_ Bebegimlemutluyum3 ben kullandım 8 aylık iken kullanmaya başladım. 10 aylık iken bıraktım herhangi bir zararını görmedim
Ewolwia Oglumda 7.ayinda koydum kizimda 6bucuk aylikken.suan 7aylik severek biniyor cok mutlu oluyor tin tin geziyor evi kesfediyor ve ev supurmek artk dha kolay diger turlu aklim kaliyodu veya birinden yardim almam gerekiyordu
Alya-Sena Bebegimlemutluyum3 bebegm 6 aya girmek uzereydi kullanmaya basladm 2 ay filan kullandm emeklemeye baslayinca ortadan kaldirdm. acikcasi hediye gelmeseydi ben para verip almazdim. Butun gun icinde tutmadim is filan yaparken isime yaradi iste.
Emine003 Bebegimlemutluyum3 6 aylıkken bindirmeye başladım canım çok sevdi ama öneri dersen öneremem senin bileceğin bişey çünkü zararlı felan deniliyo ben zararını görmedim ama bindir de diyemem canım 🥰 benim ilk oğlumda bindi 9 buçuk aylık yürüdü ikinci oğlumda bindi 10 ay 10 günlükken yürüdü maşallah 🌺
menek16 Bebegimlemutluyum3 kullanmadım ilk adım arabası aldım uzun süre ayaklarını söktüm aktivite masası gibi kullandık şuan ben tutuyorum kendince adım atıyor sürüyor ya da tutunup ayaga kalkıyor eksikligini hissetmedim 9 aylıgız
Simaykck Bebegimlemutluyum3 Ben kullandım ve faydasınıda gördüm 7 aylık başladık 10 aylık gibi bıraktık kızım hiç emeklemeden yürüteç ve koltuklara tutunarak yürümeyi öğrendi 11 aylıktı yürüteçtede çok işim olduğunda yarım saat kadar duruyordu