Bahar47 Omerin_melegi29 kuzum bizim de öyle ben artık akışına bıraktım zorlayınca da daha kötü içmiyo
Zeynebsmom Omerin_melegi29 benim kızımın deli gibi iştahı vardı bayılıyordu emmeye 3 ay 23 günlük şu an zorla emziriyorum istemiyor devamlı başını geriye atıyor etrafı seyrediyor ataktadır deyip zorlamıyorum şu an zaten zorladığımda direnip ağlıyor
Omerin_melegi29 Bahar47 evet ne yaptıysam içmiyor oyun oynuyor biberonla 😂 bezlerini de kuru alıyorum yani çok az ıslanıyor
Bahar47 Omerin_melegi29 canım öyle gerçekten bu ay ben hastaneye bile götürdüm bı şey yok diyor doktor . Kilosu boyu nasıl
Maviucurtma Zeynebsmom Zeynebsmom aynen benlm kızımda 3 ay 16 günlük hep etrafı seyretmeK istiyor Kafasını geriye atıyor gündüz doğru düzgün emmiyor kesin çok az alacak bu ay kilo
Zeynebsmom Omerin_melegi29 ondan galiba ne görse bakıyor izliyor heyecanlanıyor hiçbir şey bulamasa duvarla konuşuyo memeye ilgisi yok hiç
kayitci Omerin_melegi29 aynisindan bizdede var😁 4 ay 6 gunluk ve 2 haftafir istah yok ne emmiyo ne biberon aliyo mallesef ac ac dolasiyo😔
Omerin_melegi29 kayitci çok üzülüyorum bu çocuklara Ah ah. Yalnız değiliz demek ki. Çok merak ediyorum nasıl dayanıyorlar
Zeynebsmom Maviucurtma benimki 1 kilo alıyordu geçen ay 650 gr aldı çok emdiği halde durmuyor hiç kıpır kıpır bu ay da bu huyu başladı heralde 300 gr anca alır canavar gibi 🙈