Dilek2635 4 aylık gündüzleri hep kucağımda uyuyo beşiğine koyunca uyanıyor nasıl alıştıra bilirim artık kollarım ağrıyo bide sıcak onun kafası benim kolum terliyor
Rahzey Dilek2635 Benim kızımda öyle ya memede yada kucakta uyuyor uyku eğitimi için erken sanırım şuan temas halinde olmak istiyorlar ama uyuduktan sonra ben beşiğine koyup yanına uzaniyorum elini tutuyorum o zaman dalıyor
edafmo Dilek2635 öff kızım 3 aylık benimde sadece ayağımda uyuyor, uyurken sallıyorum tamam ama dalmıyor sabit bi şekilde ayağımda bekletmem lazım indirince koparıyor kıyameti..
cicikom Dilek2635 6,5 aylığız hala aynıyız :) şikayet ediyordum ama artık alıştım hatta hoşuma da gidiyor. Sıcak olduğunda evet terliyor koluma bez seriyorum kafasını koyuyor daha az terliyor. Bazen bu durum yorucu olabiliyor tabii
Dilek2635 Benimki ayakta da sallanmıyor ağlıyo sadece kucakta ama artık ağırlaştı bide uyunca kendini salıyo iki katı ağır oluyo kollarım ağrıyo belim ağrıyo
Dilek2635 cicikom ilk başlarda benimde hoşuma gidiyordu ama artık yoruluyorum hiç kalkmadan 2 2 buçuk saat oturuyorum