Bengis Sevgili anneler merhaba, Sutum çok tazyikli geliyor bebeğim emerken boğulacak gibi oluyor.Sonumda ağlıyor,sinirleniyor.Bana ne yapabilirim bir şey onerin🙏😣
BuseveMinigi Bengis facebooktan emzirme akademisi grubuna kaydolun orada hemşireler emzirme konusunda destek oluyorlar ne yapmanızla ilgili.
Asya10_ Bengis merhaba ben de aynı problemi yaşadım ve emzirme danışmanı ile görüştüm. Sakin zorlamayın öyle bir durumda meme reddi oluyor ve tekrar alıştırmak için çok uğraştık. Öne doğru eğilmeyin ve arkanıza yaslanın hatta hafif yatıyor gibi bir pozisyon almalısınız. Memeyi de c değil makas tekniği ile tutun. Problem yine devam ederse en iyisi slikon meme ucu kullanın. Böylece süt bebeğin ağzına boca olmak yerine orda birikiyor biberon mantığı ile bebek kendisi dinlenerek emiyor.
Bengis Asya10_ geriye doğru yaşlandım fakat aynı.Bir tane silikon meme ucu almıştım.Onu da hiç tutmadı acaba başka mi alsam hepsi aynı değildir sonucta🤔
Babybaby45 Bengis en iyisi emmesne yakn o sütü sağmanz ve boşaltmanzdr ztn o ilk sütün pek bir yararıda yk bunsefer cocuk o sütle karnnı doyurdgu için son sütü emmek istemıyor asıl kalorili olan sütte son süt emmemş oluyor kısır döngü😞
Bengis Asya10_ lasinoh değil şimdi baktım internetten.Ancak markasını bilmiyorum,eczaneden almıştım.Olmadi lasinoh alırım benim elimdekinden daha iyi görünüyor.
Asya10_ Bengis benim bebeğim 50 günlük başından beri kullanıyoruz çok memnunuz. İnşallah sizin de işinizi görür. Ankarada yaşıyorsanız bir uzman da önerebilirim. Ya da yaşadığınız yerde emzirme danışmanı varsa araştırın derim. Bebek aç kalmasın en kötü sağıp içirin benim bebeğim sırf bu yüzden kilo kaybetmişti.
Bengis Asya10_ aynen Ankaradayim ama bir kac gun sonra sakaryaya taşınıyorum.Gogus koruyucuyu almayı düşünüyorum.Biraz araştırdım philips avent de var.Ama hiperlaktasyon özelliği yazmıyor kullaniminda
Kubs Makineyke sagiyorsaniz sagmayi birakin bu tayzik durumunu arttiriyor. Emzirmeden elinizle hafif sagin. Emzirirken hafif arkaniza yaslanmaniz lazim yatiyormus gibi. Bende ayni sorun vardi bunalri uygulayarak baya baya hafifledi