Aysemira2019 2.ay aşıları ateş ve huysuzluk yapıyormuş doğru mu bu🙈benim kız yeterince huysuz zaten biri içimi rahatlatsın,bizde yapmadı desin
Minik_Hanim Aysemira2019 3 aşının aynı anda yapılması maalesef yapıyor. Gece yatmadan 1 çay kaşığı calpol nispeten rahatlatıp ateşi önlüyor..
Tuba_01 Aysemira2019 ateş olmadı bizde ama illa az da olsa huzursuzluk oluyor canım yani bizim biraz oldu oda inleme sesi çıkarıyordu calpol verdim 4 saatde bir onun da etkisi oldu ondan çok zorluk çekmedik şimdiden geçmiş olsun :)
Gizos2 Aysemira2019 benım oğlumda çok huysuzz bi bebek normalde aşıyıda olunca 3 4 gün huysuzluk etmişti ama ateşi cok olmamıştı huysuzluk ettigi zaman calpol verdim rahatlıyordu braZ
Mom9 Aysemira2019 ben dün yaptırdım. Dünden beri 2kere calpol içirdim ateşi çıkmadı ve acayip uykuya düştü kuzum🥰 hiç huzursuzlanmadı. Bugünü de atlatırsak tamamdır
Thanim Aysemira2019 bizde ateş de huzursuzluk da yapmamıştı sadece sağlık ocağında bayağı ağlamıştı yavrum ama eve gelince hep uyumuştu :)
Serpilyyuksell Aysemira2019 benim bebeğimde aşıya gittiğimizde çok huzursuzdu çok ağladı ama eve gelince şükür ne ateş ne huzursuzluğu olmadı
osibrabia Aysemira2019 benimkinde ates olmadi ama huysuzlugu oldu.bu bebekten bebege degisen bisey sanirim
Sevilay_y Aysemira2019 Bizde dün yaptırdık huysuzluk olmadı ama biraz ateş oldu onuda yarım fitil ile geçirdik bişey olmadı çok şükür