dilayumay Premomezra asperox sarı olan. Kızım annemin halisina ojeyi düşürüp kırdı asetonla falan sildik daha kötü oldu tabi sonra annemin komşusu söyledi asperoxla silin diye sildik gerçekten de tertemiz oldu. Ama biraz güç istiyor silerken
c-enfal Premomezra ben koltuğumdaki halıdaki bütün lekeleri makina parlatıcı ile siliyorum tertemiz oluyor işe yarar mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ sirke karbonat limon bunu bir deneyin
Meloyloy Premomezra aspirin var sıvı olan bi kovaya biraz dök suyla karıştır çıkar. Ama dikkat direk sıkma soldurur çünkü çok güçlü etkisi var. Bütün marketlerde satılır uygunda
Premomezra Benvekizim evet ya ilk düştü heyecandan fırçayıda düşürdüm ve kırmızı ya asperox denicez bakalım inşallah işe yarar
Defnekokulu dilayumay tişört te filan da işe yarar mı ya daha bugün asetonla denedim çıkmadı en sevdiğim tişörttü🤦🏼♀️ halıya da dökülmüstü halı yıkamaya verdim hemen geçirdiler gönderdiler
Premomezra dilayumay size çok çok çok teşekkür ederim berjerim kurtuldu resmen ve çok da çabalamadım baya baya çıkardı çok iyi teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Sule_sare dilayumay harikasınız sayenizde krem rengi koltuğuma dökülen pespembe oje çoktı😍 ama gerçekten ciddi güç gerektiriyor🙈 bir öneri de ben vereyim. Sarı güç sıktıktan sonra yemek kaşığıyla kazır gibi yaptık o da baya kolayladı 😊
Premomezra Benvekizim cevap veren hanım sarı yazmış ben sarı alcam evimin yakınında bim var yarın ordan almayı düşünğyrm varsa
dilayumay Premomezra yani bizim elimizde sarı olan vardı onunla denedik inanın bilmiyorum mavi olan ise yarar mı yaramaz mı
Deletedmom_79 Premomezra geçmişimizi silicez yakında onunla. Neymiş arkadaş. Ayakkabıdan cama koltuktan arabaya😆