Uykusuzhergeceeee Kızlar internet üzerinden Çelik takı Alışveriş yapıp memnun kaldığınız sayfa var mı? Önerileri bekliyorum 😊
keremsmomy Uykusuzhergeceeee jewelaksesuar ı cok goruyorım paylasıyorlar ama ben hıc almadım bılmıyorum ☺️
ikizannesi000 Uykusuzhergeceeee var bir marka bayılıyorum küperine çelik alınca altın Almış kadar karlı sayıyorum kendimi okdr memnunum
Mtm Uykusuzhergeceeee ben Instagram dan nils_accesories den küpe ve kolye almıştım çok da memnun kaldim çok tatlı da satıcısı var ilgilide
Aylizinannesi96 Merhaba bende çelik küpe satışı yapıyorum ilgilenirsen eğer dolap adresimi yazabilirim :)
tombikdonerkankasiiskender Uykusuzhergeceeee instagramda melikevurgunbutik var o satıyo arkadaşım kendisi şiddetle öneririm 🙂❤️
Mery103 Uykusuzhergeceeee Instagram da starlice.celiktaki ve mihrimahintakidunyasi öneririm arkadaşlarım yapıyor satışlarını 🌸
Uykusuzhergeceeee Vlns ben kullanıyorum küpem ve kolyem var banyoya giriyorum hiç kararma yapmadı altın gibi duruyor ve kaliteliler yani tavsiye ederim altın alınacak gibi değil artık 😬😂