kayraninannesiiii latahzen enginar verdim, çorba yaptım enginarlı. İçinde patates havuç soğan ve sarımsakda koydum çok beğendi.Kabak, havuç,patates ıspanak, bal kabaği verdim. Pırasa da deneyeceğim Avakado,muz,elma,armut, veriyorum meyvelerden.
Hilalanr latahzen çilek, erik, ananas ve turunçgiller hariç tüm meyveleri verebilirsin. Patlıcan lahana hariç tüm sebzeleri verebilirsin. Bal çikolata baharat bunlar hariç de her şeyi verebilirsin canım
Kutayeda Yumurta akı 9 da başlanıyor ve kurubaklagıller çilek falan 8de hersey çoğunlukla verılır bence yutabılecegı cınsten oğlum 7 ay 15 günlük bugün bız tavuk yerken ıstedı verdık haşlanmış ben verıyorum ya dünya nımetlerımden tatsın yavrum😂
latahzen Kutayeda peki hangi sebzelerden veriyorsunuz😊Tavugu nasil yedi peki bogaznda kalir diye korkuyorum
Kutayeda Canım ben her şeyi veriyorum boğazında kalır diye düşünüyorum tabii ki ama biz panik yaptığımızda yutamıyorlarmış çocuklar ben sakinim her şeyi veriyorum tavu küçük diktik öyle verdik tarhana çorbası havuç çorbası Sebze çorbası tam buğdaylı pirinç çorbası kahvaltıda omletler zeytinli havuçlu patatesli ara öğünlerde yoğurt lu meyveler şehriye
Kutayeda Canım mesela ben de senin gibi düşünüyordum korkuyordum ama bu paylaşımı gördükten sonra ona fırsat vermeye başladım ve kesinlikle yutuyor ve mutluda oluyor
Kutayeda Domates salçası 9 ayda başlanmalı sımdı tatlı bıner salçası zeytınyagı ve tuzsuz tereyağı kullanılabılır