Zeynebinannesi Merhabalar.. ocean d3 başladık dün. Ama kullanmaya başlayalıdan beri bevegim ishal oldu. Yaklasık 5-6 kez kaka yapıyor. Daha once hğnde 1 yada 2 günde 1 yapıyordu. Başına böyle birsey gelen oldu mu.. kullanmayı bırakssm mı 🤷♀️ Ne yapacagımı bilmıyo😔
Thesra Zeynebinannesi Hiç böyle bir sorun duymadım şimdiye kadar bizdede olmamıştı ana tesadüfte olabilir bir üste arkadaşın dediği gibi
Meray İçinde zeytinyağı var o yapmış olabilir tesadüf de olabilir 1-2 gün daha deneyip bakın bence biz de onu kullanıyoruz öyle bi etki görmedik
Meray Zeynebinannesi ateş de varsa muhtemelen bir enfeksiyon geçiriyordur bi doktora götürmenizi tavsiye ederim
Thesra Zeynebinannesi İsterseniz bir doktorunuza msj yoluyla iletişim kurun daha sağlıklı cevaplar alırsınız
Zeynebinannesi Thesra ankarada henüz bir doktor belırleyemedik. Ben ocean dan şüphelendom ama.. dediğiniz gıbı tesadüf te olabilir
Thesra Zeynebinannesi Anladım dediğim gibi bizde böyle birşey olmadığı için bilemiyorum ama hiç olmadı aldığınız eczanenize danışırsınız yada bilen aynı şeyi yaşamış olanlar açıklık getirir konuya inşallah sizinde içiniz rahtlamış olur
Zeynebinannesi Ocean d3 bir fıs vermem gerekıyor. Damlalıgı kullansam kaç damla vermem gerekır. Yıne bır damla mı
Mervekaraalp Zeynebinannesi nasıl kullanıyorsunuz acaba gümde kaç defa ? Ben de yarın başlayacağım tavsiye üzerine aldım. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Günde kaç defa kullanıyorsunuz ve kaç püskürtme
Zeynebinannesi Mervekaraalp damlalıkla 3 damla, yada bir fıs.. basta skntı oldu ama şimdi rahatız.. öyleki hala gazı devam. Kullanıyorum, memnunum
AselMeva Bu d vitaminimi acaba sağlık ocağı devit vermişti bende değiştirmek istiyorum ama kızım 2 ay 6 günlük nasıl kullanılıyor