iiremmmmm Kızlar oğlum 1 ay 16 günlük görüyor böyle gidip geliyorum bakıyor ama daha gülmüyor ne zaman gülmeye başlar hemen gülmesini istiyorum ya
Bssraa2 iiremmmmm 3 aylık gülmeye başlar aslında 1 aylıkken de güler ama insanlara değil kendi kendine güler daha tam göremez insanları o ayda :)
edabolukbasi iiremmmmm 2,5 3 aylıkken gülmeye başladı ama bizi görüp gülmesi tam olarak 3,5 4. aylarda başladı şu an dört buçuk aylık baya ağız dolusu gülüyor arada kahkaha atıyor 😂
shiningmother34 iiremmmmm bizim tam 20. Gündü video çekiyordum birden güldü kaydettim hatıra olarak orada bir bağırdım ayyyy güldü diye 😂 hatıra işte
iiremmmmm edabolukbasi sayılı gün çabuk geçer derler umarım öyle olur rabbim banada nasip eder o günleri görmeyi
shiningmother34 iiremmmmm güler inşallah bu zamanlarda biz anneler çık sabırsız heyecanlı oluyoruz dimi 😂💙
iiremmmmm shiningmother34 evet ya şimdi zo4la güldürmeye çalışıyorum kendi kendime kızıyorum da hemen gülsün diye 😂
Ysgl26 iiremmmmm daha acele etme bi.gülse bi yese bi otursa bi emeklese bi yürüse derken büyüyüp gidiyolar. Zaman su gibi
edabolukbasi iiremmmmm geçiyor canım inan ki ne zaman doğdu ne zaman 4,5 aylık oldu anlamadım bi bakmışsın yaşına gelmiş zaman çok zalim 🥺