Anne-canan Kızlar mikrodalga kullanan kimler var. Bozuldu benimki yeni alacağız ama çok iyi olmasına gerek var mı yoksa orta bir şey de olur mu ne önerirsiniz ne özellikleri var
BuzluKahve Anne-canan Ben çok özellikli ve pahalı bir şey aldım, pişmanım. Hiçbir özelliğini kullanmıyorum
seherskr Anne-canan ben Samsung marka aldım çok memnunum isterseniz linkini bırakayım alacaksanız iyi bir şey alın uzun süre gitsin derim
TheMomm Anne-canan Arcelik almıştım da modelini bilmiyorum ama çokta kullandığım bi şey degil zaten siz çok kullanıyorsanız ona göre bi şey alın bence
merkursavascisi_06 BuzluKahve valla ya donmuş gıda çözme ve ısıtma dışında hiç kullanmıyorum millet kek yapıyomuş😂
merkursavascisi_06 Anne-canan arçelik- MA 2521 S Fibona Serisi Ankastre Mikrodalga modelden emin değilim baktım siteye ama bilgim yok tam olarak😂 ankastre dolabım vardı o yüzden bunu aldıydım
yagmurkokusu_ Anne-canan Samsung almıştım taaa 4 sene önce anneme verdim benden daha iyi kullanıyor şaşırdım ben daha düğmesine düzgünce basamadım kddkdk
Aselllll Anne-canan ben arcelık kullanıyorum cok bısey olmasına gerek yok buzlu yıcek acsın ısıtma yaptın tmm daha kullanılmıyor zaten