merve-aa Kızlar bebeğim 5 hafta memeyi reddetti ve 1 ay hiç kilo almadı . 2 hafta boyunca azaldı ve 2 hafta tam emdi ve sonuç olarak o emme ile 300 gr almış 1 ayda . Doktor mama takviyesi önerdi Hipp aldık bebeğim asla istemedi ama zorlayarak 1 öğün veriyorum ama hiç kusması olmayan bebeğim kusuyor bu durumda fazla mı geliyor yoksa mamaya karşı bir reaksiyon mu bu
Hamzaurass merve-aa çoğu mamayı denedik bebelac gold en iyisi hipp i kustu, aptamil kustu, sma nestle şirketnin olduğu için içim rahat etmedi yani çok yazı okuttular onunlar ilgili. Bebelac gold hem fermente edildiği için hoşuma gitt tadıda güzel
gulunannisi merve-aa bizimde başlarda içmek istemıyordu sonra alıştı sma almıstık bebegıme alerji yaptı sonra hip aldık hem güzel kilo yaptı hemde en iyisi anne sütüne en yakın mama zaten belkı fazla geldıgı için kusuyor olabılır küçükken benim bebegım de çok kusuyordu bıraz miktarını azaltıp öyle deneyın birde yine aynı olursa mamayı değiştirin derim sonuçta her bebek Farklı ona iyi gelmemiş olabilir
Dilosko Biraz deneme yanılma gibi oldu ama , benim bebeğimde hipp i ve aptamili kusmuştu biz de en son Sma pro almıştık , onda kusma hiç yaşamadık .