Bugleminannesi28 Kızlar elimde iki çeşidi var hiç kullanılmadı biri bana hediye geldi biri de biz gorumcemin çocuğuna aldık ama çok hareketli dedi elimde kaldı ikisi 350 TL
Bugleminannesi28 mavigiller evet tanesi bu fiyat 660 TL ye almıştım alttakini üstteki de bana 480 TL ye hediye alınmıştı sıfır kutusunda duruyor o yüzden açıp foto çekemedim bu şekil görsel ekledim
mavigiller Bugleminannesi28 satılır umarım ama sifirlari bu fiyata değil bol satislar yine de 🌸🌸🙏 önce 500 kusur yazıp sonra 600 e çıkardınız neden
Bugleminannesi28 whitechocolatemochaa isteyen alabilir diretme yok ben aldığım fiyata göre koyuyorum ikinci el değil altını çizerim sıfır kutusunda tskrler
Bugleminannesi28 mavigiller tam olarak bana alınanin fiyatını bilmiyorum ondan 550-600 civarı demişti annem . Teşekkür ederim 🌸 2.el uygulamalarında talep var buraya da koymak istedim sadece .tskrler
Bugleminannesi28 fanatikfenerli güncel fiyatlardan haberdarim ben benim aldığım ve bana alınan fiyata Göre satıyorum ikinci el olsa anlarım fakat sıfır ve kutusunda zaten diğer uygulamalarda yüklemişim Gayette akilliyim zorla diretmiyorum isteyen internetten alır ok
fanatikfenerli Bugleminannesi28 paketi açılmamış bile olsa ikinci el artık ve aynısı internette daha ucuzken el insaf yani .. neyse size de ok