Biroglanannesi Ne zaman kendisi uyuyacak ne zaman işimizi kolayca yapacağız ne zaman sıcak kahve içeceğiz en önemlisi ne zaman HAYIR dan anlayacak 🙄(15 aylık)
Aslananne1 Biroglanannesi 11 aylik bebemle burda bekliyroum 😅😅 şuan uyuyor yanında uzandım bnde çocuğum sen daha 11 ayliksin nasil besikten atlmayi ogrendin🤦♀️ korkumdan düşecek diye yanında uzandim yemek falan da kaldı is güç artık kalkınca yapacam
Asyaveannesi04 Biroglanannesi 16 aylık benim ki de 😅 daha çok uzun bir yolumuz var bence🤦🏻♀️ İşe git gel bebenle ilgilen, evle ilgilen, kocayla ilgilen bittim🥺
Bartu_2022 Biroglanannesi bu söylediklerini 8 senedir yapamıyorum🥲 8-6-3 yaş kızçem ve 14 aylık olmak üzere olan bir oğlum var🥹
reynwoman Biroglanannesi kızım 33 aylık hala bunları yapamıyorum söyleyeceklerim bu kadar 😂 sanırım bi 10 yaşında rahata kavuşuruz temelli diye ümit ediyorum 🥹
Aslananne1 Biroglanannesi yok hayır kamera alacam böyle olmuyor beşikte en alt kademede resmen bi yetişkin gibi ayaklarini üste koyuyor atlıyor 😅😅korkumdan yanından ayrılamıyorum