Besteee Süt alerjisi olan anneler nasıl besleniyorsunuz yememeniz gerekenler neler mesela ekmek yumurta ayçiçek yağı gibi şeylerde yazıyor internetten okuduklarım arasında kızımda alerjiden şüpheleniyorum ve 3 gün bu ürünlerden uzak durmak istiyorum
1902ctn Besteee yumurta varsa mesela işin içinde pasta ,börek,mayonez de yasak oluyor.Ekmek yasaksa buğday ürünü olduğu için ekmeği buğday,arpa,tel şehriye,çavdar vs takip ediyor doktora ve diyetisyene giderek detaylı bir beslenme programı alın derim 🙏
1902ctn Besteee 3 gün yeterli bir süre değil bu arada en az 3 hafta gerekliymiş alerjinin etkisinin vücuttan atılması yani 1 ay az besinle beslenin örneğin ben sabahları patates yiyorum ağırlıklı olarak sıkıldığımda da glütensiz ekmekle domates,salatalık,zeytin şeklinde kahvaltı yapıyorum akşamları da sebze yemekleri bazen de tavuklu bişeyler
Besteee 1902ctn teşekkür ederim öncelik süt ürünleri deneyeyim o zaman çünkü bitün belirtileri taşıyor kan testide yaptırmak istemiyorum zaten yeterince aşısı var
Besteee 1902ctn 3 günde belli olur diye düşünmüştüm en azındann kakasından falan gerekirse 1 ay yaparım şüphelerimde haksız olduğumu düşünmüyorum çünkü