tekbasimabakiyorum Baston bebek arabası kaçıncı aydan itibaren kullanılır? Çok hafif, küçük, pratik ve ergonomik olarak rahat bir araba arıyorum. 10 bin liraya kadar olabilir fiyatı. Önerileriniz var mıdır sevgili anneler?
TheMomm tekbasimabakiyorum Baston almaya diye gidip bunu almıştım ama gerçekten çok güzel bi bakın isterseniz fikir olsun 🌸 https://www.e-bebek.com/joie-litetrax-4-dlx-bebek-arabasi-p-joi-s1112vcc004
MamaBearGigi tekbasimabakiyorum baston değil de kabin boy tavsiye ederim bastona puset olmuyor çünkü, biz mclaren baston ile hamilton kabin bebek arabası arasında kalmıştık sonunda hamilton r1 kabin boy bebek arabasında karar kıldık. Bu arada baston veya kabin bebek arabasını bebiş 6 aylık olduktan sonra kullanabilirsiniz bebiş oturur pozisyona geldiği için diğer türlü pusete devam
tekbasimabakiyorum TheMomm aynı marka travel system aldık biz de ama bagaja sığmıyor. Peugeot 2008 var bagajı küçük. Ya arabayı degistiricez ya bebek arabasını 🤣 bebeğim üç aylık olacak üç gün sonra. Baston Bebek Arabası kullanabilir miyiz?