Balkizimm Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 20 günlük. Bazen ıkındığını farkediyorum altını açıyorum ve hemen kaka yapmaya başlıyor. Bu şekilde biraz bekliyorum ve sürekli kaka yapıyor. 4-5 kez yapıyor ve bana çok fazla yapıyormuş gibi geliyor. Kakamız sulu kabız değil. Bezinin heryeri alt açma örtüsü kaka oluyor. Sorum şu bezini açmadan kaka yapmaması durumunu yaşayan var mı. Ve herkesin bebeği bu kadar fazla yapıyor mu. Günde kaka sıklığı 3-4 kez. Küçük tuvaletini de 5-6 kez yapıyor
Bebekaslan Balkizimm günde bez değiştirme 15 kadar bile olan var dedi doktorumuz ilk zamanlarda ıkınma oluyor bebeklerin bağırsaklarından dolayı Ayşe önerin gaz ve kaka masajı tutuşu var altını açmadan bir on dk yapın sonra açın sıkıntı yok
Omerligunler Balkizimm çok normal ilk zamanlar hep öyle olur ac altını rahat yapsın alışana kadar öyle süreç olarak düşün benim oğlumda hep altını açınca yapardı her yer kaka olurdu alt açma üstü falan yada tam ben silerken fışkırır gibi yapardı birden sonra düzeliyor okadar çok yapmıyor
asudeyaman1 Balkizimm Emziriyorsanız hiç endişe etmeyin,bunlar normal zamanla yoluna girecek.Yeterki anne sütü alsın:))
Zuleyham Balkizimm Balkizimm benimkide altini actigim zaman yapiodu heryer batiodu 34 gunluguz simdi yeni yeni altini acmadan yapmaya basladi
Hnfshn Canım bizim ilk doğduğunda 1 ay kadar günde 7 8 i buluyordu kaka yapması. Ve bu iyi beslendiğini gösteriyor demişti doktor. Belirli süre sonrA değişti 1,5 ayından sonrA falan. Şimdi günde 3 4 defa falan yapıyor
NhLpRn Balkizimm bizimkide öyle günde 17 kez bez değiştirdiğimi biliyorum 1,5 aydan sonra azaldı şimdi iki güne bir yapıyor kakasını
tcmedine karnı doğduğu için kaka yapar canım sen sulu şeyler sebze meyve gibi bağırsak çalıştırıcı şeyleri çok tüketiyorsan sütünden geçip bebeğin bağırsaklarını yumuşak tutuyordur.