Minigim38 Çiçek düşünüyorum ama farklı fikirlere açığım sizler neler aldınız aslında kaynanamın bana yaptıklarından sonra almak içimden gelmiyor ama neysee
Bugleminannesi28 Minigim38 anneme tatlı su inci kolye seti aldım ona en yakışacak şey olduğunu düşündüm
Karpuzlufistiksarma Minigim38 çiçek çikolataya artık para vermem diyorum veee bluz yada gömlek alıyorum artık aynı para neredeyse en azından giydiği bişi olur.
Minigim38 Bugleminannesi28 ayy onlar çok güzel oluyor 😊güle güle kullansın inşallah bizimkiler takı takmaz başka bisey bulayım
Minigim38 Karpuzlufistiksarma geçen sene kaynanama aldim 1 kere bile giymedi🙄 annem canlı çiçek seviyor diye onu almıştım. Eşimde alıyorsan 2 sine al yoksa alma diyor
arassmomss Minigim38 Annemin namaz elbisesine, kayinvalidemin feraceye ihtiyacı vardı. Onları sipariş ettik çiçek böcek ziyan oluyor bizde genelde ihtiyaca yönelik hediye alınır 😊
Minigim38 arassmomss kaynanam cimridir para gidecek diye ödü kopar ama hediye alamayınca da suratını asar. Geçen sene bluz aldım 1 kere bile giymedi
arassmomss Minigim38 Öyleleri hiçbir şey hak etmiyor gerçekten pis insanlar. Kaktüs hediye edin en iyisi 😂
Nurrrrrr233 Minigim38 Aynı canim valla çok sey yaptı banada almak istemiyorum ama kendisi zorla aldırıyor 1 ay önce dedi alın bekliyorum diye 😂😂 çiçek gondericem o bile fazla
Zeytin_gozlum Minigim38 anneme kuranı kerim aldım kayınvalideme bişey almadım vala hiç içimden gelmiyor almak onada oğlu alsin almak isterse 🙂
SCerenY Minigim38 benim kayınvalidemin düdüklüsü bozulmuş lastiğini falan değiştirmekle uğraşıyor yenisini alayım diyorum ama fissleri çok beğeniyor o da bütçemin çooook üstünde. Eğer ben yenisini almazsam onu alır mı onu da bilmiyorum baya kararsızım 🥲
SCerenY Minigim38 benim kayınvalidem annemden daha yakın bana. Geçen anneler gününde de çeyrek vermişti bana o yüzden acımıyorum ben pek 😬 herkes aynı değil tabi almak istemeyenler de haklı 😂