Merhaba güzel anneler..
Benim yaşlantim evlenmeden önce hep sabitti akşam 10.30 gibi uyurdum sabaha uykumu almış şekilde işe giderdim kesinlikle uykuya dayanamazdım hala da öyleyim dayanamıyorum.. sonra evlendim aman Allahım uyku düzenim inanılmaz değişti bu sefer gece 12 de uyumaya başladım haliyle ise gitmek için 7 de kalkıyordum kalkamaz oldum 3 senedir evliyim kendime o kadar çok üzülüyorum ki işe evlendiğimden beri hiç ayık gezemedim hep ağlaya ağlaya hazırlanıyordum.. Bu arada eşim de biliyor uykuya asla dayanamadığımı hep bildiği şeydi saolsun birşey demiyordu tabi hiç sorun olmadı bu gece aktivitemiz hiç olmadı hızım oturalım 12 den sonra film izleyelim vs yok yani dayanamiyorum..
Hiç bir zaman alışamadım bu duruma
DERKEEEEN BEBEĞİM GELDİ DÜNYAYA hamilelik süresince en en korktuğum şeydi uykusuzluk şu zamana kadar akıllı bir bebekti geceleri sadece karnını doyurmak için kalkar doyurur hemen uyurduk bebeğim de uyurdu. Fakat son 1 haftadır gece 3 sabah 7 arası imkansız uyumuyor gözler açık sürekli ses çıkartıp duruyor. Saat 3 de karnını doyurdugum an başlıyor uyumamaya bu hafta ful gece 3 sabah 7 arası uyanık kaldık.. Artık dayanamıyorum. Bu süreçte eşimden zerre destek görmüyorum zerre en ufak destek yok… Artık gözüme aşırı derece de batıyor