Araslarcaaa Merhaba bebeğim 10 aylık tatile gideceğiz ama sabah kahvaltıda muhakak yumurta ve yoğurt (ev yoğurdu)yer çorbalarınada tuz kullanmıyorum tatilde nasıl bebeğime çorba yapıp kahvaltı hazırlayacağım? Yardımmm birde yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz
usernamesu Araslarcaaa ben tatildeyim 10 günlük yoğurdunu yaptıım cam rende getirdim geri kalan her şeyi kendi yediğimizden yediriyorum ekmekle diğer türlü olmuyor ne o huzurlu ne biz huzurlu oluyoruz
Hellobello Araslarcaaa yurtdışında nerede kalıcaksınız nasıl plan yaptınız bilmiyorum ama otel tatilindeyken diyet büfesinden tuzsuz sebze haşlama ve suda haşlanmış somon falan veriyordum otel tatillerimiz çok güzel geçiyordu yoğurt vermedim bozulur diye doktorum da 5 gün yemese birşey olmaz dedi
atlasinannesi2 Oteli bebek dostu seçtim hep o yüzden ek gıdada hiç zorlanmadım. Bebekler için ayrı restoran vardı çünkü
Hellobello Araslarcaaa ayy inş süper geçer 😍 gerçekten ek gıda işi yurtdışında nasıl olur bilemedim, 1 yaş sonrası kolay da bu dönemde kendiniz yemek hazırlamanız gerek sanırım