Sinemkaan25102022 Ne yaptysam kilo veremedim Diyet listem var Kan değerlerim normal Lütfen önerilerinizi bekliyorum
Premseskolar Sinemkaan25102022 brakmadan isteyerek diyt spor baska yolu yok bndede pko var 20 kg verdm evde kndim plats yparak
Gryffindor Sinemkaan25102022 İnsülin direncine bakıldı mı merak ettim. Kendisi pcosun kankası olur 🤦🏻
Durucuumm Sinemkaan25102022 mfk ürünlerini deneyin instgramdan Mehmet Fatih karslı yazın pcos için ürünleri var ben onla hamile kaldım
Summerwine95 Sinemkaan25102022 listenize harfiyen uyun ne eksik ne fazla yiyin.Spor mutlaka yapın, en basiti yürüyüş yapın direnç düşsün
Premseskolar Sinemkaan25102022 sadce maalesef hic bisey olmws biz zaten zor kilo veriyorz ytersiz maslesef acilen plates öneririm ben youtubeden actm yaptm hep gğnde yarm saat yterli zamanla arttırırsn
Gryffindor Sinemkaan25102022 İşte o nedenle veremiyorsunuz. Bazı dahiliye uzmanları bunu kontrol altına almak için bir ilaç yazıyor. O zaman kilo vermek kolay oluyor. Ben de dahiliyeye gidip baktıracağım