ikiprensesannesiiiii Merhaba kızım doğduğu zaman sütümü emmedi sağıp versem de kabul etmedi o yüzden doktor mamaya başlattı. 10 günlük olduktan sonra emmeye başladı. Fakat şimdi de mama yiyince kusuyo. Gaz çıkarırken yediğini çıkarıyordur diye düşünüyorum ama süt emmeye başladı diye mamayı reddediyo olabilir mi? Başına böyle birşey gelen var mı?
nilyukselen ikiprensesannesiiiii Sütünüz varsa arttırmak için gıdalar tüketin,Hangi mamayı veriyorsunuz ?
ikiprensesannesiiiii nilyukselen süt arttırıcı şeyler tüketiyorum da birtek akşamları emiyo gündüz emmiyo hep atletime tshirtüme akıyo sütüm
tcmedine [bilinmeyen] emmeye başladıysa anne sütü ile yapılan bebelac thickenar diye bir mama var canım kusma önleyici onu dene önce emzir sonra bu mamayı ister sütünle ister suyla yapıp ver.
ayfernaz Öyle olacak olsa mamayı ağzına aldığında ittirir aslında, içip sonradan kusuyorsa o başka. Kusma için ayrı mamalar var doktora bi sorun belki onlardan önerir Aptamil AR var mesela kullanan yakınım da var kusmayı kesiyor tamamen
nilyukselen ikiprensesannesiiiii kusuyorsa aptamail ar kullanın çok iyi bir mama bize bir ara doktor vermişti.