Milena17 Çok yıprandım gece 3′ten önce asla uyumuyor ve sürekli ağlıyor 10 saat uyanık kalıyor bu saati nasıl öne çekebilirim 2 aylık bu arada 😔😔😔
minikMarquez Milena17 hala küçük hemen bir düzen oluşturun yoksa böyle gider kaç uyku yapıyor saat aralıkları nelerdir
Kbrdgn6 Milena17 benim bebeğim de 10 15 gün falan öyle uyudu .oğlum şimdi 3 aylık max 9 da uyuyor sabah 5 6 da kalkıyor. Uyku düzenleri hemen oturmuyor ne yazık ki
Dygsnk Milena17 o aylarda benim bebeğimde öyleydi uyku düzeni yoktu zordu benim için annemden destek alıyodum büyüdükce düzen saat rutin oluşturdum yoksa öyle alısır geçiyo zaten suan uyku eğitimi düzen beklenemez cok kücük
Karinyoo Milena17 akşam banyo yaptırın güzelce bebek yağıyla masaj yapın. Karnını doyurun gazını alın kundak yapıp yatırın. Bende kundak çokşe yaramıştı umarım sizde de yarar
Aminelina Yavaş yavaş sürelerini geriye çekin ben öyle yapıyorum.her gün 15-dakika daha erken uyutuyorum son uykusuna. Böyle böyle istediğiniz saate kadar biraz sabırlı ilerlerseniz hem bebeğiniz hem siz rahat edersiniz
Defnecik23 Milena17 2 aylık bebek nasıl dayanır şoktayım. Uyku rutinleri oluşturun acil bi şekilde sabırla hergün aynı şeyleri -duş masaj altını değiştirme emzirme sıralaması ile olabilir - 9 gibi yapın ama ondan önce en az 2 saat uyanık olmalı ki hemen uyusun