Kbr_svn Bebeğimin anne sütüne alerjisi varmış doktor bana diyet uygalmamı söyledi süt ve süt ürünleri yumurta çikolata bunun yanı sura bide alerji Maması verdi evolviya diye mamanın içeriği hep yağ ve yağ ürünleri kilo aldırır mi ya da kilo kaybı yapar mi
Evaninanasi Kbr_svn anne sütüne değil de sizin yediğiniz besinler sütten ona geçer. Yani yediğiniz besinlere alerjisi vardır. Süt ve süt ürünlerine gibi. Ek gıdaya geçince fe onları direk veremezsiniz yani. Alerji mamaları kilo aldırır kilo kaybı yapmaz.
Eda-yocer15 Kbr_svn anne sütü alerji yapmaz hanımefendi bebeğin alerjisi olan besinler siz tukettikce anne sütü ile ona geçer ve alerji oluşur..haliyle diyet yapılır.alerji mamalarinin kokusu ve tadı yüzünden bebeklerin tüketemedigini biliyorum.eger emziriyorsanız neden mama verildi?
edabolukbasi Kbr_svn anne sütüne alerjisi yok sizin yediğiniz besinler anne sütüyle ona geçtiği için onlara alerjisi var yani peynir yoğurt inek sütü tereyağ gibi şeylerden geçiyor hatta paketli gıdalarda bile çoğunda süt ürünü var
Kbr_svn Evaninanasi evet biliyorum açıklamasını tam yapmamışım teşekkür ederim peki o alerji maması iyi gelir mi
Evaninanasi Kbr_svn kullanan arkadaşlarım var ve evet hem bebeğe hem kilo alımına iyi geliyor. Sadece tadı ve kokusu çok kötüymüş onun için de mamayı yapmadan önce 2-3 saat havalandırıp içine vanilya şurubu koyuyordu sanırım. İnstagramda alerjibebekkk diye bir sayfası var. Takip ederseniz size süt yapması için alerjik benek annelerine bir çok tarif de veriyordu.