Lilybaby Kızlar nolur bi yardım edin. Kızım 5 ay 10 günlük gece uykusuna 20 gibi yatıyor 2 kez emmeye uyanıyor. 4-5 gibi uyandığı emmesinde birkaç gündür bi daha uykuya dalamamaya başladı. Artık sinirden kendimi dövücem. Genel olarak uykuyu seven bir bebek ama neden böyle yapıyor. Gün içinde uyku penceresine göre uyutuyorum yani uyku fazlası yok. Çıldırmadan yardım edin nolur
Ftttmm Lilybaby benim kızım da 4,5 aylık uyku penceresine göre uyutuyorum 3,5 ta uyanıyor 😳😳 bi ara 6 ydı 5 oldu 4 oldu 2 gecedir 3 buçuk ya. Ses yapmıyorum ayağa kalkmıyorum uykuya devam etmesi gerektiğini anlasın diye ama yok 3,5 ta uyanıp 5 te uyuyor
Asyams Lilybaby ne bu siddet bu celal bebeklere guvenmeyin hep degisiyorlar hepp benimki hic kalkmazken gece bir ay 8 kez uyanmaya basladi bir ara uyumamaya ben artin alıştım
2kedi1bebekannesi Lilybaby merhaba benim kızım da 5 ay 23 günlük dün aynısını anneme söylüyordum ben de gece bir iki kez emmeye kalkar yatardı ama artık saat 4.30- 5 civarı kıvranıyor yatakta sonra da kalkıp yatmıyor ve uykusuzluk çok yoruyor beni de benle ilgili bişey mi, diş mi anlayamadım
Aydanur24 Bizde 4.5 aylık ikiziz aynı sekilde 3 gundur 4 de uyanıp daha uyumuyorlar gündüzde 5 er dakika sırasıyla uyuyorlar zaten😅kafama huniyi takmama az kaldı yardm edinnnn
Lilybaby Aydanur24 beni uyku işi çok üzüyor. Sanırım gece uykularını oturtmadan ben annelikten keyif alamayacağım :(
Lilybaby Asyams ah işte ben alışamıyorum 32 yaşındayım bünyem kaldırmıyor. Eğer uyumazsam o günü geçiremiyorum malesef :(
Ftttmm Lilybaby atak 3 gün kaldı gösteriyo. 15 gün önce kontrolde doktorumuz dişlere daha var gibi demişti ama tabi bilemiyorum dili de yok ki şuram ağrıyo desin 😒
Aydanur24 Lilybaby daha kotulerini düşünün şükredin bence :) benim ikiz biri uyanır diğeri uyur dolayısıyla ben pek uyuyamam 😅ama alıştım inan alisiliyor ayrıca gündüz de uyumuyorlar :) en azından sancısı yok ağrısı yok basbas bağırmiyor ona şükür yoksa insan çok çaresiz kalıyor
Lilybaby Asyams ben de aynıyım hiç küçük bebek görmemiş kucağıma almamıştım şimdi yaşadığımız her şey çok değişik geliyor açıkçası
HilalM0404 Benim kızın 6 aylık gece sadece 1 defa uyanırdı saat 5 de bir daha da 8 9 a kadar kalkmazdı bu 2 haftadır gece 3 4 defa kalkıyor zaten gündüz de düzgün uyumuyor bide sabah 6 da başımda bitiyor 😅kalkıyor sabah sabah oyun istiyor artık sinir oluyorum ne diyim 😂
Lilybaby HilalM0404 evet tam düzene girdi derken düzen bozuluyor ben de anlamadım. Şöyle 6 saatlik deliksiz uykuya o kadar muhtacım ki 😔
Lilybaby 2kedi1bebekannesi ben de bi çözsem nedenini çok sevinicem. Ya da böyle böyle düşünürken büyüyüp gidecekler 😁
Lilybaby Aydanur24 yok anacım ben uykusuzluğa alışamadım. Bi de arkadaşlarım hep gece koyardık sabaha kadar uyurdu diyolar ben nerede yanlış yapıyorum diye düşünüyorum
Dogacelik Lilybaby genellemelere takilmayin gunduz uyku sayisi 1 azalacak belli ki. Gecis donemleri boyle oluyor.
Lilybaby Dogacelik ben de öyle düşündüm ama genel olarak hala 2 saatten fazla uyanık kalamıyor. Akşam uykusundan önce 3 saat koymaya çalışıyorum dayanamıyor. Günde 3-4 uyku yapmaya devam ediyor. Bu gece de çığlık çığlığa uyandı 1 saat uykunun içinde yatağına yatırdıkça ağladı artık ne yapacağımı şaşırdım
Dogacelik Lilybaby 4 uyku cok fazla ama :( 3 uyuyorsa da belki sureler uzundur erken uyandirmaya calisin. Zamanla alisacak uyanik kalmaya merak etmeyin. Ortam degistirerek ilgisini baska yonlere cekmeye calisabilirsiniz. Oda degistirmek bile ise yariyor.
FatmaaDeniz Lilybaby erkenliktede gece yatmaz sabah kalkmazlar bu seferde uyandırmak için uğraşırız,😄 bence durumu kabullenelim daha az acı çekeriz,😄