Nur123 Kızlarr 1ay 17 günlük kızım var Dün biraz öksürüyordu bugün sabah balgam birikmiş ağzında temiz bir bezle sildim ama yine de biraz hırıltı balgam var nasıl geçer😞
OzgeMustafaBulut Nur123 geçmiş olsun cnm mama bizde bazen hırıltı yapıyo doktorda yapar demişti 🙄 mamadan yarım saat kadar sonra en geç kesiliyo hırıltı. Ama senin soğuktansa götür ilerlemesin
Aselim Nur123 Doktor bize prospan adında bitkisel bı şurup yazmıştı çok iyi geldi doktor tavsiyesiyle kullanabilirsiniz
Deniz2961 Nur123 doktrnz un haberi vardır zaten mama verdgnzden bılmıyrm ki cnm valla en azından Bı saglık ocgnı ile gorus için rahat etsn
Nur123 OzgeMustafaBulut Ev sıcak aslında ama uşüdü sanrım hapşuruyor sagol canım korkuyorum bşe olur dıe
Nur123 Aradım canım oda ccuk doktor na Bi gorun dedi bugünden aldım randevu aldım yarın gidicem benı cok rahatsız etti boyle olmadı evde yapabileceğim bişe varsa onu yaparım die yazdım buraya
PrincessMOM Benim kuzu da geçen hafta hırıltı tıkalı burunla iki gün çekti buhar makınasını açmıştım burnunu serum fizyolojikle temizliyordum ama doktora götürdüğümüzde ciğerlere dolmuş film çekilince ortaya çıktı kan tahlili yapıldı bi haftadır antibiyotik kullanıyoruz 😞 çok hassaslar etrafta öksüren burnu akan biri varsa sakın yaklaşmasın odayı buhar makinasıyla nemli tut burnu açık olsun hemen ciğerlere inebiliyor 😢
Nur123 Aselim aaa cok tesekkur ediyorum doktor umuza danışayım uygun gorürse alalım yoksa cok zorluk cekiyorum🙁