Deryadeniz63 Slm kızlar havadanmidir bilmem bogazim aşırı ağrıyor yutkunurken parçalanıyor resmen bebeğime bulaşmasından çok korkuyorum bogaz ağrısının geçmesi için ne yapabilirim doğal yollar olarak bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Uyutanne Deryadeniz63 maske takın bebeğinize asla nefesinizi vermeyin. Bebeğim küçükken bende sürekli enfeksiyon olurdum maskesiz asla yaklaşmadım doğum yaptıktan 20 gün sonra çok ciddi boğazlarım şişti hatta bebeğimi koklayamiuorkm diye ağladığımı hatırlıyorum 🥲 eczaneden boğaz ağrısına iyi gelen şekerler var onlardan alın doktora gidin ilaç verir gerekirse parol içebilirsiniz emziriyorsaniz. Sürekli ılık şeyler için kurumasına müsade etmeyin limonlu çay gibi
Uyutanne Deryadeniz63 doktora gidin ben çok antibiyotik içtim emzirirken emziren anneler için largopen1 veriyor doktorlar agri için de parol ve minoset veriyorlar zararı olmuyor merak etmeyin ben bayağı kullandım mastit oldum yine largopen antibiyotik içtim. Siz kotuyseniz doktora gidin emzirdiginizi söyleyin ona göre ilaç veriyor. O şeker gibi olan pastiller de zarar vermiyor
Deryadeniz63 Uyutanne yarın sabah ilk işim hastaneye gideyim o zaman aşırı bogazim ağrıyor artık midemi bulandırıyor tsk ederim 💐
Deryadeniz63 Miskokulummm19 yarın hastaneye giderken eczaneden bi paket alayım maske ona bulaşmasından çok korktum tsk ederim 💐