Nurellaa_ Kızlar bebeğimin süt alerjisi çıktı. Bunun için takip ettiğiniz sayfalar, kitaplar var mı? Süreciniz nasıldı nasıl geçiyor?
Fatos4527 Nurellaa_ valla Instagram kullanıyorsanız alerji yazın bu kaç sayfa çıkıyor bin kendim için bi kaç tarif denemişliğim var . Doktorum da alerji dostu tarifler diye bu kitap önerdi ama sanırım kitap 1 yaş ostüne hitap ediyormuş buz 5 aylığız. Bi bakın isterseniz
MuhammedAlpinAnnesi Nurellaa_ deri testi yapıldı mı? Eğer süt alerjisi ise sizde diyete giriyorsunuz. Baya baya dikkat etmeniz gerekiyor. Kaç aylık bilmiyorum ama ben @alerjikbebektariflerii diye bir sayfa buldum bugün instagramdan inceleme fırsatım olmadı henüz sizde bakabilirsiniz. Besinler kısıtlı olunca zor oluyor sebzeler kurtarıcı bakalım.
Fatmanur41 Alerji olduğunu nasıl anladın benimde bebeğimde egzama gibi bi göğsünde bi de kolunda bişey çıktı alerji belirtisi midir beni de çok emmiyo ki ama sütüm az olduğu için anlamadım
Nurellaa_ Fatmanur41 bizimki de emmiyor bu aralar sütüm azaldı . Mukuslu kaka yapıyordu bir de kırmızı leke geldi doktora götürdüm
Fatos4527 Fatmanur41 başta egzama gibi çıkmıştı benim kızım da bacak boğumlarında ve göbeğinin altında sonradan alerjik egzama olduğunu söyledi doktor 😔