Sarenn_Annes Kızım emerken yutkunamıyo nefes alamıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı neden böyle yapıyor
RANAMMM Sarenn_Annes Tazyikli geliyordur sütünüz yutkunmaya yetişemiyordur kuzunuz sütünüzü biraz sağın sonra emzirin🌺
Sarenn_Annes Anuraky o an hemen kaldırıyorum sonra tekrar emmek istiyo veriyorum sıkıntı olmuyor arada yapıyo sık olmasa da
Berfinasel58 Sarenn_Annes süt fazla geldiği için öyle oluyordur büyük ihtimal kafasını biraz yüksek tutarak emzirmeyi dene
Sarenn_Annes Gamzeparlak1 bilmiyorum korkuyorum da birden kesiliyor gibi nefesi sonra Bi ağlama geliyo arkasından sakinleştirene kadar baya zorlanıyorum
Askdurum Sarenn_Annes Kızım 3 aylık arada benimkinde de oluyor hatta o an tıkanır gibi olduğu için arkasından ağlıyor hemen memeye alıyorum tekrar
Sarenn_Annes Tombikdonerartikcokpahali memeye makas şeklinde de tutuyorum ama başka Bi önlemi var mı bildiğiniz
Baldudak Geçen hafta bu yüzden 2 kere doktora gittik kızım 3 ay 12 günlük birde sürekli kulağıyla oynuyordu doktor kulağında ve boğazında kızarıklık olduğunu söyledi kulağı için damla verdiler ilerlememesi için.
izd Sarenn_Annes eğer tazyikli olduğundan eminseniz makaslayarak emzirmeyi deneyebilirsiniz. Ama eğer tazyik yok ise süt kanallarının izerindeki baskı süt akışını azaltır. Yani ancak emimseniz makaslayın memeyi..
Sky2023 Merhaba benim bebeğim 4 günlük bende aynı sorunu yaşıyorum çok üzülüyorum ters çeviriyorum sırtına vuruyorum ama travma yaptı bende korkuyorum birşey olacak diye :(