neslihanuz1 Kuzum 25 aylık bu aralar sabah 8 de kalksa bile öğlenleri uyutmakta zorlamıyorum saat 3e kadar kayıyo uyuması bu durumu yaşayan anneler var mı bu sefer gece de geç uyuyo bütün düzen bozuldu:(((((
Anuraky neslihanuz1 evet bizimde 27 aylık bir süre sizin gibi oldu sonra düzeliyor dönemsel 2 yaş sendromu olabilir diye düşünüyorum arkadaşım da aynı sorunu yaşamıştı sonra da ben yaşadım sonra düzeldi
Ummuhan5146 neslihanuz1 aynısı asla uyumak istemiyor akşam erken yatincada gece uyanıyor geri uyumuyor
Mert-bebek neslihanuz1 gecıyo merak etmeyin duzelıuo 😍bızde 24 aylıktan 27 aylıga kadar surdü her gün degıl ama sık sık oldu sonra duzeldı
Ksedakaya neslihanuz1 çok yormak lazım. Ben o aylarda çok zorla uyuturdum yanıma gelmezdi gel bak bişe anlatıcam derdim hayır uyutacaksın biliyorum derdi ☺️ sonra daha 3 yaş olmadan bitti öğle uykuları. Sizde çok yorgun olduğunuzu uyumanız gerektiğini anlatın uzanın yatağa. Oda gelir yanınıza biraz direndikten sonra:)
livanurvealpinannesi61 neslihanuz1 ben 2-3 gibi uyutuyorum akşam da 10 gibi uyuyor 2 den önce uyuduğunda 7 ye kadar uyku geliyor. 27 aylık şuan gündüz uykusunu bıraktırcam artık.