Aleyna02 CanLizaman 3 buçuk aylıkken başladı diyebilirim 4.ayın sonuna doğru azaldı atağı şuan 5 aylık arada tutuyor atağı yine ama geçen aya göre gayet iyiyiz çok şükür
12345678fatma CanLizaman benim bebegimde 4 ay 8 günlük yatmiyor emmiyor gündüz uykuları asla yok durduk yere agliyor anlamadim nedn olduğunu emerken ağlama kirizi tutuyor gogsumu birakiyor
Neslihanyagmur CanLizaman bisi sorcam bende bugünden beri emiyor bırakıyor ve ağlıyor kendini kasıyor itiyor memeyi neden acaba 3 ay 22 günlük
Ipek1-Ecem 12345678fatma aynı sorunu bizde yaşıyoruz gecemiz gündüzümüz nöbetle geçiyor çok zor oluyor gerçekten Allah sabır versin bize 🥺
Aleyna02 CanLizaman dakikası dakikasını tutmuyordu canım gülerken 5 dakika sonra deli gibi ağlıyodu hiçbir sebebi yokken gündüz uykuları yoktu gece çığlık çığlığa ağlaması falan vardı bide sürekli kucakda durmak istiyodu yatırdığım an ağlıyodu
MelisaUras Oğlum 5 aylık atak yaşamadık. Herkes gözümüzü korkutmuştu ama hiç öyle anlatılan şeyleri yaşamadık.
12345678fatma CanLizaman 15 dakika bile sürmüyor vala bazen hiç uyumadigida oluyor mesela sabah 8 de kalkti bak bu saate kadr hala ayakta emince uyuyor bıraktım şimdi uyandi saliyorum uyumuyor napicagimi bilmiyorum