CaglaMenessa Hareketvakti kili suyla biraz kaynat çamur gibi olsun parmağına sür steçle kapat gece boyunca parmağında kalsın, ben böyle geçirdim birkaç kez dene
Miraesila Hareketvakti ben kullandım iyi geldi ama ileri dereceli iltihap varsa pek etki etmiyor ona . Ama sarımsak dövüp ayağına koyabilirsin sabaha kadar iltihapi geçiriyor . Biraz yakıyor ama işe yarıyor .
Alesut05 Hareketvakti şöyleki benim bi tırnağım geçiyor diğeri başlıyordu çok şükür şimdi hepsi geçti. Aynı tırnak 2. Kez olmuyordu ama. Soğan sarımsak antibiyotik derler zaten. Youtube da da var. Hiç vakit kaybetmeyip hemen yapın acısını ben çok çektim. Emzirdiğim için de kimyasal kullanmak istememiştim
Aysegulllll58 Hareketvakti çok geçmiş olsun benimki de inanılmaz kötüydü ilaç fayda etmedi doktor yaktı gümüş kalemle geçti bir cildime uzmanı ile görüşün daha hızlı geçer 🤲🏼
Turna-9 Hareketvakti benim hamilelikte ödemim çok oldu o yüzden tırnaklarımda batma meydana geldi iltihap ve şişlik oluştu doktora gittim ameliyat dedi. Ameliyat oldum kurtuldum. Bi doktora git istersen ama tırnak batmasıysa kremle falan geçmiyor.
merivvee Turna-9 merhaba şuan bende de tırnak batması mevcut ama ameliyat sonrası emzirebildinz mi en büyük korkum emziremeemk
Mom_babyy Hareketvakti dibine kadar kes demek nedir ya hamur birebir coz benimkisini de ama sen yine de doktora gozuk istersen cxnim benim kardeşim 3 defa ameliyat oldu o tırnak batması yüzünden diğer parmagida oluyordu pamukla kurtardık
Hareketvakti Mom_babyy benimde aklıma yatmadı ama evdekilerde hepsinde var bu sorun hep böyle dibine kadar inip alıyorlarmış ama benimki çok kötü şişti dibine inemedim
Ne_alakasi_var_004 Hareketvakti korkma dogal şey bana da annem yap dedı yani yan etkisi olmaz ama cok rahatlatıyor hemen geciriyor
Bsrkty Çok kesmemek müdahale etmemek lazım yoksa daha kötü oluyor kendimden biliyorum şu an yürüyemiyorum bile hastaneye gitmeden de geçmicek çok zor oluyor üstelik elimde de batmalar olmaya başladı
Ne_alakasi_var_004 Hareketvakti bencede deneyin çunkü dedıgınız gibi benım parmağım da çok şişti çorap falan giyemedim yürürken falan parmagım aşırı acıyordu fito sürdüm bactroban surdüm neler beler antibiyotikli bi sürü krem denedım ama bu yaptıgım hemen halletti valla aşırı rahatladım
Mom_babyy Hareketvakti mayasız unla suyu karıştır hamur birazda sarı yağ yani tereyağ köy iki defa yaptın mı iltihap baya akıyor iltihaptan eser kalmadı bende pamuğu eksik etme
Alesut05 Hareketvakti 2. Kez de yapıyodum ben o zaman fayda ediyordu. Ben çok rahatladım ama sizde etki etmemiş demek ki çok geçmiş olsun
Hareketvakti Ne_alakasi_var_004 evet şimdi soğanı denedim onu da deneyeyim inşallah çare olur sağolun
MerveAlaca67 Hareketvakti bence doktora gitmelisin en başında gitseydim diyorum ben çünkü gittikçe kötü oluyor doktor en baştan müdahale ederse iyi olabilir
Hareketvakti MerveAlaca67 tırnağı çeker dediler gözüm korktu evde çözüm bulmaya çabalıyorum olmazsa gideceğim 😔
YazMevsimi Hareketvakti benimde emzirirken tırnak batmam iltihaplı ve şişli oldu. Kremi kullandım sonra da gidip dikişli çektirdim. Bir sorun da yaşamadım.