Defnemhira 3 ay oldu doğum yapalı hala arada sıcak basio şu soğuk havalar bile bna sıcak gelio sonrada terliyorum sizlerdede oluyrmu
Melis1706 Defnemhira 6 ay oldu en ufak harekette terliyorum dustan ciksam bile afedersiniz yine ter kokusu oluyor
nrcalkn Defnemhira 7 ay 20 gün oldu. Sürekli terliyorum ki 3 aydır emzirmiyorum ben. Hayatım boyunca böyle ter koktuğumu bilmem bu arada. 10 yıl yıkanmasam ancak böyle kokardım. Koltuk altlarımda soğan ovmuşum gibi :((( bekliyorum bir umut düzelecek diye
Nihal42 Defnemhira cok normal.ama merak etme.zamanla eski haline geliyorsun.ben hic terlemezken dogumla sular seller gibi terler olmustum.sonrs eski halime dondum cok sukur
sessizlik12 nrcalkn Allah Allah yaziniza sasrdim dogrusu bnde cok ter kokar oldum banyodan ciksam bile napicami sasirdim siz ne yontem uyguladiniz bida soylermisinz sogan mi yptiniz ne alak nasl oldu🤭😀
yigitefeninannesiii nrcalkn cilt şapı diye bir ürün var kızlar banyodan sonra ıslatıp sürün koltuk altınıza ter kokmuyorsunuz hem de fiyatıda uygun
Zeynebim Tek değilmişim Bnde kendime hayret ediyordum bu kadar ter kokmazdım diye kızlar bnde bu konuda muzdaribim ☹️
nrcalkn sessizlik12 yanlış anlamışsınız 😂 koltuk altlarım sanki soğanla ovmuşum gibi soğan kokuyor demek istedim. Vallahi hiç bir deodorant işe yaramadı. Dalinin kolonya spreyi var onu sıkıyorum koltuk altlarıma :) çok başarılı
Ysgl26 Ya g2rçelten inanılmaz bi ter. Menapoza girsem böyle olur anca. Bi de aynen ben de doğumdan aonra terim kokmaya başladı. 34 yaşındayım 1 kere ter koktuğumu bilmem .. Nasıl çözcez bu ter işinş
yigitefeninannesiii Ben de hamilelikten önce terlemek nedir bilmezdim doğumdan sonra lohusalık terlemesi çok oldu şimdi bebeğim 9 aylık emziriyorum ve terliyorum galiba hormonlardan canim
Defnemhira Ya yazıları görünce sevindim açıkçası tek deglmism die bnde su sıralar koltuk altına banyodan çıkınca hafif nemliyken karbonat sürüyorum bıraz faydasinj gördüm ama yinede bı sıcak basması terleme boynumda fln oluo