Buket57 İyi akşamlar,9 günlük bebeğimin dilinde beyazlıklar oluştu sanırım pamukçuk oldu,bugün karbonatlı su ile biraz sildik ama doğrumu yaptik bilmiyorum sizler yaşadınız mı öneriniz nedir? Huysuzlandı bundan dolayı sanırım..
Kayra_68_aksaray Buket57 ne vasa eskilerde var sanki bizdede olmuştu annem saçım la sildi dilinin üzerini geçti saçımı parmağına doladı sildi
Juniorozturk Buket57 karbonatlı suyla temizlenir bir sıkıntı olmaz ben de öyle yapmıştım iki kerede falan geçti
Buket57 Juniorozturk karbonatlı suyla sildim ama bir kaç kişi karbonatlı suyla daha çok çoğaldığını söylediler tedirgin oldum.
Ayferde Buket57 doğru olanı yapmışsınız gittiğim doktordan öyle silmemi söylemişti ve geçti düzenli yapınca
AselEzel Buket57 Anlık geçiriyor ama tamamen bitirmiyor bizde öyle oldu en azından, mikostatin kullandık o da işe yaramadı. En son ağzının her yeri kaplandı ve meme reddine kadar gitti iş. Triflucan diye bir ilaç verdi doktorumuz şurup bu 3-4 gün içinde tamamen temizlemişti. Göğsünüzü de temizleyin bu arada mantar oraya da bulaşıyor çünkü. Çok geçmiş olsun 🙏
alya00 momyy_ acil doktoru temiz su ile sil dedi geçmezse o damlayı söyledi. İnşallahfayda eder arka kısmı silemiyorum sürekli ağlıyo silerken krize giriyo .galiba damlayı kullancam
alya00 momyy_ 2 gündür emmiyo çok canım sıkılıyordu bu yüzden olabilir mi. Başka bir şurup verdi doktor iki gün oldu kullanıyorum henüz geçmedi sizin ne kadar sürede geçti