BM22121 Kızlar anne çantam var ama sıkıldım ondan hem normal spor bir çanta olsun istiyorum hemde kıyafetlerini kitaplarını oyuncaklarını vs koyabileceğim bir çanta olsun istiyorum Hummel ve pumanın sırt çantalarına baktım ama daha güzel önerilere açığım
Asyaveannesi04 BM22121 ben nikedan sırt çantası aldım, küçük çocuk boy ilerde kızımda taksın diye şimdi anne bebek çantası olarak kullanıyorum 16 aylık
Sakine12 BM22121 Stylo Working Mothers Bag Bebek Bakim sırt çantası setini kullanıyorum ben. Gayet kullanışlı ve görünümü de farklı. Civil de satılıyor. Bakmak isterseniz…
BM22121 Asyaveannesi04 onlar biraz küçük değil mi sanki quechua boyunda diye düşündüm almadım biraz daha geniş olsa diye düşündüm büyük mü acaba
Asyaveannesi04 BM22121 küçük ama yetiyor ben bez, ıslak mendil, bir takım kıyafet bir iki oyuncak sığıyor
BM22121 Asyaveannesi04 kitap sığar mı mesela uzun yolda da kullanmayı düşünüyorum uçakta filan yanıma kitap oyun hamuru alırım diye düşündüm
BM22121 Sakine12 teşekkür ederim güzelmiş aslında ama bunların ön gözü mama için oluyor sanırım bende civilden almıştım artık mama biberon ihtiyacımız olmadığı için daha kullanışlı normal bir çanta olsun istiyorum
BM22121 annecikbebecik onlar güzel tabi ama ben artık biberon mama kısmı dışında daha geniş alan olsun istiyorum kıyafet yiyecek oyuncak gibi şeyler için