uzmeeez10 Merhabalar, 5 ay 26 günlük bir bebeğim var. Mamanın 2 numarasına 6. Aya girşte mi yani 4 gün sonra mı yoksa 6.ayın sonunda mı geçmemiz gerekiyor? Bilgisi olan cevaplayabilir mi?
Melis1706 uzmeeez10 6. Ay doldugu gibi geciyorsunuz yani 6. Aya giriste biz suan 6 ay 10 gunluguz ben gectim 2 numara kullaniyoruz.elimde 1 numaram vardi onu bitirince gectim ben sizde de varsa bitirip gecebilirsiniz ziyan olmasin sonucta az paralar vermiyoruz
uzmeeez10 Melis1706 teşekkür ederim benim de yarın bitmiş olacak 1 numaralı mama geçerim direkt 2’ye o zaman. Teşekkür ederim tekrar 😌
Yigitefeninannesi_ Melis1706 bizde 5 ay 19 günlüğüz yani 5ay 30 günlük olunca 2 numaraya geçmiş olucaz doğru mu anladım
Dygsnk Melis1706 merhaba benimde aklımda bu soru vardı hep suan 6 ay 7 günlük 1 no hala bitince 2 geçicem 2 nin farkını biliyomusunuz kimisi yok ayı tam dolunca kimisi yok ayına girince kafam karışmıştı benimde
Melis1706 Yigitefeninannesi_ evet dogru 180 gun tamamlaninca benim 1 numaram vardi bikac gun gec gectim yoksa atmak istemedim sonucta az para degil
KubeyHatun Yigitefeninannesi_ Evet. 6 ayın sonu o demek. Hangi ay biterse o ayı söylüyoruz ya o aklınızda kalsın.
Melis1706 Dygsnk Farkli sma kullaniyorum ben 1 numara mesela biraz daha rengi sarimsi illaki fark var sonucta ilk 6 ay anne sutu yerine geciyor digeri ek gida donemine geciyor ve bebegin ihtiyaclari buyudukce degisiyor ona gore devam sutu niteligi tasiyoe mesela ben ek gidaya 2 numaraya gecmeden gecmedim
Dygsnk Melis1706 bende sma kullanıyorum malesef mama yanlış geldi 3 no😅 2 gelene kadar 1 i bitirmeye calısıyorum